Premium T-shirts voor jullie gemaakt

Met hoogwaardige materialen zoals gekamd ringspun-katoen, polyester en viscose zijn deze T-shirts zo comfortabel dat ze snel je favoriet worden. Bovendien zijn ze veelzijdig voor alle soorten druktechnieken, zoals DTF, DTG, zeefdruk en meer inzetbaar.

Wat kan ik winnen?

De eerste 50 deelnemers met het juiste antwoord ontvangen
een exclusief samplepakket van Next Level Apparel!

Speel nu mee

Dankzij ons brede scala aan kleuren en maten biedt NLA het ideale canvas, om je eigen merk te creëren of het perfecte merchandise te maken:

Het Katoenen T-shirt

Next Level Apparel Cotton T-shirt

Verkrijgbaar in 30 kleuren!
Unisex-stijl van 100% gekamd ringspun-katoen (145g) van XS tot 5XL met uitscheurbaar maat- en waslabel in de hals.

Het CVC T-shirt

Next Level Apparel CVC T-shirt

Verkrijgbaar in 20 kleuren!
Unisex-stijl van 60% gekamd ringspun-katoen en 40% polyester (145g) van XS tot 5XL met uitscheurbaar maat- en waslabel in de hals.

Het Tri-Blend T-shirt

Next Level Apparel Tri-Blend T-shirt

Verkrijgbaar in 10 kleuren!
Unisex-stijl van 25% gekamd ringspun-katoen, 50% polyester en 25% viscose (145g) van XS tot 3XL met uitscheurbaar maat- en waslabel in de hals.

Zo doe je mee:


  1. Je werkt voor een bedrijf dat actief is in groothandel, textielveredeling, merchandising of de promotionele textielmarkt en zich in Duitsland, Oostenrijk of Nederland bevindt.
  2. Vul het onderstaande formulier in en beantwoord de vraag.
  3. Met een beetje geluk behoor je tot de gelukkige winnaars.

Hoeveel kleuren
heeft het Cotton-T?

Weet jij het antwoord?

Vul het dan hieronder in, vul het formulier in en win NLA T-shirts!

1. Organisator
De organisator van deze prijsvraag is Stedman GmbH, Charlottenburger Allee 27-29, 52068 Aken, Duitsland.

2. Deelnemers
Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en handelen namens een bedrijf. Het bedrijf moet actief zijn in een van de volgende sectoren/gebieden en gevestigd zijn in Duitsland, Oostenrijk of Nederland: groothandel, textielveredeling, merchandising, promotioneel textiel.
Deelname via prijsvraagclubs of deelname- en inschrijfdiensten, geautomatiseerde deelnames, meervoudige deelnames (bijvoorbeeld met verschillende e-mailadressen) evenals deelname met valse identiteiten of identiteiten van derden zijn niet toegestaan. Daarnaast zijn werknemers van Stedman GmbH uitgesloten van deelname aan de prijsvraag.

De deelnamegerechtigheid wordt gecontroleerd aan de hand van de gegevens op het prijsvraagformulier. Indien nodig moet de deelnemer zijn gerechtigheid binnen de door Stedman GmbH gestelde termijn handmatig aantonen. Anders behoudt Stedman GmbH zich het recht voor de deelnemer van de prijsvraag uit te sluiten.

3. Prijs
Maximaal 50 mensen kunnen deze wedstrijd winnen. De prijs is een samplepakket T-shirts van Next Level Apparel. De doos zal willekeurig gekozen maten en kleuren van de modellen N3600, N6010 en N6210 bevatten, evenals ander informatiemateriaal.

4. Deelnemen
De prijsvraag loopt van 12.06.2024 tot 12.07.2024 om 23:59 uur. Deelname vindt plaats door het invullen van het bovenstaande formulier. Hierbij moeten alle met een * gemarkeerde velden worden ingevuld om de geldigheid van de deelname te kunnen controleren. Daarnaast moet een vraag worden beantwoord, op basis waarvan de winnaars worden bepaald. De deelnemer moet ook bevestigen dat hij deze deelnamevoorwaarden en het privacybeleid heeft gelezen en hiermee akkoord gaat. Optioneel kan de deelnemer instemmen met het ontvangen van marketingmails buiten de prijsvraag. Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected].

5. Winnaars
De winnaars worden bepaald door het juiste antwoord op de vraag. De eerste 50 mensen ontvangen een prijzenbox. De winnaars worden de volgende werkdag na sluiting van de wedstrijd bepaald.

6. Kennisgeving
De winnaars worden op de hoogte gebracht via het e-mailadres dat zij bij deelname hebben opgegeven. De winnaar heeft 14 werkdagen na ontvangst van de kennisgeving de tijd om te reageren. Anders wordt een nieuwe winnaar getrokken voor de oorspronkelijk door hem behaalde positie. Zodra de winnaar zich meldt, kan hij zijn individuele prijsselectie maken, die vervolgens zo snel mogelijk naar het bedrijfsadres wordt verzonden.

7. Uitsluiting van deelnemers
Alle deelnemers die niet voldoen aan de voorwaarden onder "Punt 2: Deelnemers" worden niet in aanmerking genomen. Daarnaast behoudt Stedman GmbH zich het recht voor om deelnemers die valse of onvolledige gegevens verstrekken, zich van ongeoorloofde middelen bedienen, bij wie het vermoeden van manipulatie bestaat of die op andere wijze in strijd handelen met de deelnamevoorwaarden, zonder opgave van redenen van deelname uit te sluiten. Indien aan een dergelijke voorwaarde is voldaan, kunnen prijzen ook achteraf worden ingetrokken of reeds geleverde of uitgekeerde prijzen worden teruggevorderd.

8. Privacy
De in deze prijsvraag verzamelde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het controleren van de deelnamegerechtigheid, het bepalen en informeren van de winnaar, het verzenden van de prijs en eventueel het bekendmaken van de winnaar. De gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij de verstrekking noodzakelijk is voor het uitvoeren van de prijsvraag of het verzenden van de prijs. De opgegeven gegevens worden na afloop van de deelname niet langer gebruikt en doorgaans uiterlijk 60 dagen na afloop van de prijsvraag verwijderd, tenzij er een zakelijke relatie bestaat tussen de deelnemer en Stedman GmbH. Een andere uitzondering is wanneer de deelnemer heeft ingestemd met het ontvangen van marketing en het gebruik van zijn gegevens voor verdere marketingdoeleinden, en dit heeft bevestigd via het double opt-in-proces (optioneel). In dit geval gelden de algemene privacybepalingen van Stedman GmbH.
De volgende diensten worden gebruikt in verband met deze prijsvraag:
Hubspot - Hubspot Inc.
De rechtsgrondslag hiervoor is artikel 6, lid 1, onder b, van de Algemene verordening gegevensbescherming.

9. Aansprakelijkheidsuitsluiting prijsvraag
Stedman GmbH is niet verantwoordelijk voor gegevensverlies, technische defecten, verloren gegane gegevens of vertraagde inzendingen die te wijten zijn aan netwerk-, hardware- of softwareproblemen.

10. Rechtsgang
De rechtsgang is uitgesloten.

Heb je vragen?

We beantwoorden graag je vragen. Neem contact met ons op - we zijn er voor jou!